blog

Si të investosh ‘me zgjuarsi’ në pasuri të paluajtshme.

Kur flasim për mundësitë e investimit, pasuritë e paluajtshme janë prej kohësh themeli i ndërtimit të një pasurie. Nga pronat me qera tek sipërmarrjet tregtare, potenciali për të gjeneruar fitime të konsiderueshme nga këto investime është i pamohueshëm.  Megjithatë, të jesh pjesë i këtij peizazhi

blog

Si ndikon vendndodhja në vlerën e pronës?

Si ndikon vendndodhja në vlerën e pronës?

blog

Si është një ditë produktive në Ales Real Estate?

Tre janë elementët që përcaktojnë suksesin e një agjensie të pasurive të paluajtshme. Dhe jo nuk është fati. Është kënaqësia e klientit, këmbëngulja dhe produktiviteti.