Rreth Nesh

Ales Real Estate është agjencia imobiliare që do t'ju ndihmojë të gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave! Si një zgjerim i shërbimeve të Ales Group, ne vendosëm të jemi më pranë klientëve tanë duke ofruar tashmë apartamente, vila, shtëpi me qira, shitje dhe blerje. Me një përvojë në fushën e pasurive të paluajtshme që nga viti 2010, ne kemi arritur të kuptojmë kërkesat e klientit. Ales Real Estate si një traditë besimi, erdhi me dëshirën për t'i përmbushur ato! Tek ne do te gjeni shtepi me qera, shtepi ne shitje, apartamente me qera, apartamente ne shitje, vila me qera dhe ne shitje ose ambjente biznesi te pershtatura per cdo kerkese tuajen!.

Çfarë po kërkoni?

Gjeni atë që kërkoni