Përshkrimi i Pronës

+Forest Residence ndodhet buze unazes Lindore, 12 min ne kembe nga Liqeni i Farkes.
-Pagesa me keste!
-Perbehet nga godina 8 kateshe dhe 2 kate parkim nentoke. Ne kat ndodhen 3-4 apartamente.
-Ne pjesen jugore te projektit eshte parku mbi 8000 m2, me atraksione te ndryshme, ne sherbim te banoreve te kompleksit, i cili do te mbetet park.
-Ky eshte plan sistemimi, ku mund te shikoni madhesine e Parkut te kompleksit. Eshte vetem pjesa e gjelber larte, mbi 8000 m2.
-Njolla e ndertimit eshte vetem 20% e truallit.
-Eshte vertete nje vecanti e kompleksit tone te pasurit park privat ne kompeks.
-Cmimi fillon nga 990€/m2 dhe pagesa eshte e ndare ne 4 keste deri ne perfundim te projektit
-Projekti perfundon ne qershor 2026!

Detajet e Pronës

Referenca: PROALES173
Lloji: Apartment
Kati 2
Statusi Under Construction
Website Views 228