Property Description

Kompleksi rezidencial pozicionohet në një nga zonat më
të dëshiruara të kryeqytetit në kodrinën e
“Liqenit të thatë”
Lehtësisht i aksesueshëm nga unaza e re e Tiranës.
Ky kompleks përbëhet nga blloku "A" dhe blloku "B"
Arkitektura e ndërtesës lejon qarkullimin e ajrit, dritë
natyrale dhe integrimin e mjedisit përreth me
apartamentin.

Kompleksi do tju mundesoje:
Administrim Profesional
Siguri 24 orë
Recepsion në hyrje
Pishinë & Fitness Profesional
SPA, Sauna, Masazh
Supermarket
Bar Restorant
Beauty Medical Center
Ambiente të përbashkëta dhe relaksuese qe ofrojnë mundesi për socializim gjatë përditshmërisë suaj.
Recepsioni në hyrje të ndërtesës do të jetë në dispozicion të banorëve për çdo informacion që do të nevojitet.
Barriera fizike për zhurmat, strukturë antisizmike dhe infrastrukturë e mirëorganizuar.

Property Details

Reference: PROALES181
Type: Apartment
Floor 5
Status Under Construction
Bedrooms 1
Baths 1
Living room 1
Website Views 47
Gross Area 89.42 m2
Interior Area 77.42 m2