Property Description

-Pozicionohet prane Kopshti Zologjik, pozicioni me i preferuar në qytetin e Tiranës, duke ofruar akses të lehtë në qendrën e qytetit dhe në shumë zonat e tjera të Tiranës.
- Infrastruktura dhe shërbimet: Zona është e pajisur me infrastrukturë të mirë, duke përfshirë rrugët, trotuarët, dhe shërbimet publike.Dyqane, restorante, kafene, supermarkete dhe shërbime të tjera që bëjnë jetën e përditshme më të lehtë.
Rarqe dhe hapësira të gjelbra.
-Objekti ka 3 seksione me nga 2 ashensorë. 6 kate mbi tokë secila kullë, ku katet e poshteme janë dyqane zyra dhe katet lartë banim.
-Fasada do të jetë e ventiluar me termoizolim.
-Dyshemetë do të shtrohen me parket.
-Xhama termik dhe tripleks.
-Hidrosanitaret inkaso.
-Elektrike ABB.

Specifika të pronës:
-Sipërfaqe totale: 116.3 m2.
-Kati: 4
-Orientim lindje.
-Fazë e avancuar punimesh.

Avantazhe:
-Cilësi & siguri maksimale.
-Lokacion i favorshëm prane liqenit artificial.
-Projekt i vecant dhe inovativ.

Property Details

Reference: PROALES180
Type: Apartment
Floor 4
Status Under Construction
Bedrooms 2
Baths 2
Living room 1
Website Views 42
Gross Area 116 m2
Interior Area 99 m2