Invisible

Shitje

Përshkrimi

Shitet Ambient Biznezi tek Tirana Garden Building!

Objekti zhvillohet ne 2,4,16 dhe 24 kate. Dy katet e para do te perdoren per ambjente sherbimi: dyqane dhe zyra, katet me siper do te jene banim dhe katet nentoke do te mbaje hapesirat e parkimit dhe ambjentet teknike te nevojshme.

Ambineti ndodhet ne katin e pare te objektit dhe ka siperfaqe totale 170.6m2. 

Energy efficient & Gas emissions

No Efficiency
No Gas

Detaje

 • Qëllimi:

  Shitje
 • Tipi:

  Ambient biznesi
 • Shteti:

  Albania
 • Qyteti :

  Tirane
 • Zip code:

  1001
 • Sipërfaqja Totale:

  More than 100m2
 • Sipërfaqa:

  170.6 m²
 • Kati:

  1

Orendi të jashtme

Distanca

Vendodhja e pronës

Ecje në këmbë

Një traditë besimi