Rreth nesh

Rreth nesh

Ales Real Estate është agjencia imobiliare që do t’ju ndihmojë të gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave!

Si një zgjerim i shërbimeve të Ales Group, vendosë të ishim më pranë klientëve tanë duke ofruar tashmë apartament, vila, shtëpi në dispozicion për qira, shitje dhe blerje.

Me një eksperiencë në fushën e pasurive të paluejtshme që prej vitit 2010, kemi arritur të kuptojmë kërkesat e klientit. Ales Real Estate si një traditë besimi, erdhi me dëshirën për t’i përmbushur ato!

Tek ne do të gjeni shtëpi me qira, shtëpi në shitje, apartament me qira, apartament në shitje, vila me qera dhe në shitje apo ambiente biznesi duke i përshtatur me çdo kërkesë tuajën!